Custom integraties voor jou

Integraties die jij nodig hebt

Jouw organisatie is uniek en heeft unieke uitdagingen. Heb jij specifieke wensen en eisen voor een de informatie-uitwisseling tussen jouw systemen en passen onze standaard integraties daar niet (helemaal) bij?

Neem dan contact met ons op. Wij bekijken samen met jou graag naar de mogelijkheden voor integraties!

Contact

Van inventariseren tot integreren

Jouw wensen voorop

Bij het maken van een custom integratie starten wij altijd met een inventarisatie van jouw wensen en eisen. Wij kijken hierbij ook naar de mogelijkheden binnen de systemen die jij wilt koppelen. Dit is onze basis om de integratie zo te bouwen dat deze precies werkt zoals jij dat wilt.

Vervolgens gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Zij zorgen ervoor dat de juiste informatie tussen de systemen kan worden uitgewisseld. Samen met jou testen zij de integratie en verbeteren zij waar nodig.

Altijd in control

Eén beheerportaal voor al jouw koppelingen

Met ons beheerportaal ben je volledig in control. Zodra wij voor jou aan de slag gaan voor een integratie, krijg jij direct toegang tot jouw eigen beheerportaal. In dit portaal kun je de status van jouw integratie bekijken, aanpassen en opschalen.

 

Word One Portal Partner

Integraties voor jouw klant

Help jij organisaties met het verbeteren van hun processen?

Word dan One Portal Partner. Zo kun jij onze integraties gebruiken om de systemen van jouw klanten met elkaar te koppelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Word nu partner