OnePortal
Power BI Toolkit

Door datagedreven te werken, kunnen processen efficiënter worden ingericht. Dit maakt het mogelijk om beslissingen sneller en nauwkeuriger te nemen. De Toolkit van One Portal biedt een uitgebreid pakket aan functionaliteiten die essentieel zijn voor effectief management en strategische besluitvorming.

Lees meer over onze expertise

Scroll

Onze Toolkit
Uitgelegd

De OnePortal Toolkit wordt ondersteund door krachtige Business Intelligence (BI). Deze mogelijkheden verschaffen inzicht en bruikbare informatie die nodig zijn voor effectieve besluitvorming. Met onze diepgaande BI-capaciteiten kunnen we elke organisatie voorzien van krachtige inzichten in bedrijfsprestaties. Dit geeft elke bestuurder of manager de mogelijkheid om weloverwogen beslissingen te nemen en efficiëntie te verhogen.

De Toolkit is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel technische als niet-technische gebruikers. Dit bevordert organisatie brede betrokkenheid en acceptatie. De Toolkit biedt ook mogelijkheden voor forecasting. Voorspellende analyses helpen organisaties om toekomstige trends beter te analyseren. Dit stelt ze in staat om proactieve beslissingen te nemen en strategische zetten te plannen.

Lees ook over onze: Fundamentals, Integraties en Expertise.

Bekijk onze toolkit

 

Een compleet overzicht van data: Van ontsluiting tot visualisatie en rapportage

In het hedendaagse digitale tijdperk is data de sleutel tot succes voor elke organisatie. De manier waarop gegevens worden verzameld, geanalyseerd en gepresenteerd kan een doorslaggevende factor zijn in de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen. Onze aanpak omvat een holistische kijk op datamanagement, van de initiële ontsluiting tot de diepgaande analyse en visuele rapportage.

Met onze geavanceerde Toolkit nemen we je mee op een reis door de verschillende facetten van data-beheer: data-ontsluiting, data-analyse en verrijking, visualisatie van data, en het creëren van data reports. Elk van deze stappen is cruciaal in het transformeren van ruwe data naar bruikbare inzichten die jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

01

Data-ontsluiting

We ontsluiten en integreren gegevens uit bronnen binnen en buiten jouw organisatie. Deze gegevens vormen de basis voor onze Toolkit.

02

Data-analyse en verrijking

Met behulp van geavanceerde BI-technologie onthullen we patronen, trends en verbanden in gegevens. Dit biedt diepgaand inzicht in de prestaties en helpt potentiële kansen en uitdagingen te identificeren. Niet alleen vanuit het primaire proces, maar ook vanuit andere belangrijke multidisciplinaire perspectieven, zoals financieel of HR. 

03

Data visualiseren

We vertalen complexe gegevens naar visueel aantrekkelijke en begrijpelijke dashboards. Deze visuele presentaties maken snelle interpretatie mogelijk en stellen gebruikers in staat om informatie effectief te begrijpen.

04

Data reports

We bieden multidisciplinaire rapporten die klantspecifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw afdelingen en organisatie. Onze Toolkit biedt een blauwdruk voor actuele monitoring van gegevens, waardoor je actuele informatie hebt om snel te reageren op veranderende omstandigheden.