OnePortal
Expertise

De consultants van One Portal bieden professionele begeleiding en advies om jouw managementinzichten te versterken en beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige gegevens en expertise. Als ervaringsdeskundigen en adviseurs zijn wij actief op het snijvlak van HR(M), Finance & Controle, bedrijfsvoering, integraties en managementinformatie

Lees meer over onze fundamentals

Scroll

Onze Expertises
Uitgelegd

Onze consultants beschikken over diepgaande sectorkennis. Ons team van consultants combineert inhoudelijke kennis met procesmatig inzicht, waardoor we waardevol advies kunnen bieden op meerdere niveaus. Door onze multidisciplinaire benadering kunnen we niet alleen de uitdagingen in jouw sector aanpakken, maar ook de impact van technologie op processen en de mens begrijpen en benutten.

Lees ook over onze: Fundamentals, Integraties en de Power BI Toolkit.

Lees meer over onze Power BI toolkit

 

Geïntegreerde expertise: Het verbinden van mens, proces en technologie voor bedrijfssucces

In een snel veranderende bedrijfswereld, waar elke sector zijn eigen unieke uitdagingen en mogelijkheden heeft, is diepgaande expertise van cruciaal belang. Wij bieden deze essentiële kennis en inzicht, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze expertise strekt zich uit over verschillende dimensies: van sector-specifieke uitdagingen tot de fijne kneepjes van inhoudelijke bedrijfsactiviteiten. Onze consultants zijn niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar bezitten ook de vaardigheid om bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren, waardoor we de efficiëntie en effectiviteit van jouw bedrijf kunnen verhogen.

Met een multidisciplinair team dat uiteenlopende vaardigheden en achtergronden samenbrengt, zijn we in staat om een scala aan perspectieven te bieden, wat essentieel is voor het vinden van de beste oplossingen. We hanteren een helikopterview, waarbij we rekening houden met de interactie tussen mens, cultuur en structuur, om zo holistische oplossingen te bieden die een duurzame verandering teweegbrengen. Bovendien begrijpen we de invloed van technologische ontwikkelingen op bedrijfsprocessen en zijn we in staat om vooruitstrevende oplossingen te bieden die rekening houden met de nieuwste technologische mogelijkheden.

01

Expertise in de sector

We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen binnen de branche. Dit stelt ons in staat om gericht advies te geven dat aansluit op de specifieke behoeften van onze klanten.

02

Expertise op inhoud

Onze consultants zijn goed thuis in de details van de ondersteunende bedrijfsactiviteiten. Ze begrijpen de complexe aspecten van het vakgebied en kunnen onze klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

03

Expertise op proces

We analyseren processen grondig en identificeren kansen voor optimalisatie en verbetering. Dit stelt ons in staat om onze klanten te helpen om hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken.

04

Multidisciplinair team

Ons team bestaat uit consultants met diverse vaardigheden en achtergronden. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan perspectieven te bieden en onze klanten te helpen om de beste oplossingen te vinden voor hun specifieke behoeften.

05

Helikopter-view

We nemen een helikopterview aan, waarbij we niet alleen focussen op individuele aspecten, maar ook op de interacties tussen mens, cultuur en structuur. Dit stelt ons in staat om holistische oplossingen te bieden die duurzame verandering mogelijk maken.

06

Impact van techniek op proces

We begrijpen de invloed van technologische ontwikkelingen op bedrijfsprocessen. Dit stelt ons in staat om oplossingen voor te stellen die rekening houden met de nieuwste technologische mogelijkheden.