OnePortal
Integraties

De Integraties van One Portal bieden een uitgebreid scala aan koppelingen. Met ons ecosysteem van applicaties kan elk bedrijfsproces worden geoptimaliseerd door naadloze verbindingen te creëren, gegevens effectief te integreren en routinehandelingen te automatiseren. Dit stelt je in staat om beslissingen te nemen op basis van actuele en nauwkeurige informatie, wat leidt tot verbeterde prestaties.

Lees meer over onze Power BI toolkit

Scroll

Onze Integraties
Uitgelegd

De Integraties worden gekenmerkt door onze sterke focus op gegevensbeveiliging, naadloze samenwerking en betrouwbare prestaties. Met behulp van onze eigen open API, beveiligingsmaatregelen zoals Multi Factor Authenticatie (MFA) en Single Sign-On (SSO), en een robuuste Service Level Agreement (SLA), zorgen wij ervoor dat jouw systemen moeiteloos kunnen samenwerken, gegevens veilig worden uitgewisseld en prestaties worden gegarandeerd.

Lees ook over onze: FundamentalsExpertise en de Power BI Toolkit.

Bekijk alle integraties

 

Naadloze integratie en beveiliging: REST API, eigen portal en geavanceerde authenticatie

In een wereld waar digitale connectiviteit en gegevensbeveiliging steeds belangrijker worden, bieden wij oplossingen die zowel veelzijdig als veilig zijn. Onze Open REST API is een krachtig hulpmiddel dat jouw systemen verbindt met een breed scala aan externe platformen en applicaties, waardoor je gegevens en functionaliteiten kunt integreren op een manier die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we een eigen ontworpen integratieplatform, dat dient als een solide basis voor het verbinden van verschillende systemen en gegevensbronnen, met de flexibiliteit om aangepast te worden aan jouw zakelijke vereisten.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom implementeren we Multi-Factor Authenticatie (MFA) om te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de geïntegreerde systemen. We vereenvoudigen en beveiligen ook het inlogproces met Single Sign-On (SSO), wat gebruikers in staat stelt om met slechts één set inloggegevens toegang te krijgen tot meerdere gekoppelde systemen. Onze tools zijn ontworpen om naadloos en veilig samen te werken, waardoor jouw bedrijf efficiënter en veiliger wordt in de digitale wereld.

01

Open REST API

We bieden een krachtige REST API die jouw systemen verbindt met externe platformen en applicaties. Dit stelt jou in staat om gegevens en functionaliteiten te integreren op een manier die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

02

Eigen portal

Ons speciaal ontworpen integratieplatform vormt een solide basis voor het verbinden van verschillende systemen en gegevensbronnen. Dit platform is flexibel en kan worden aangepast aan jouw zakelijke eisen.

03

Multi Factor Authenticatie (MFA)

We waarborgen de veiligheid van gegevens door Multi-Factor Authenticatie te implementeren. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de geïntegreerde systemen.

04

Single Sign-On (SSO)

Vereenvoudig en beveilig het inlogproces met Single Sign-On (SSO). Hiermee kunnen gebruikers met één set aan inloggegevens toegang krijgen tot meerdere gekoppelde systemen.