Wij zijn OnePortal, aangenaam!

Passie voor techniek, geïnspireerd door mensen

Wij gaan elke dag voor de beste integraties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze ontwikkelaars worden helemaal enthousiast wanneer onze koppelingen het werk van jouw medewerkers weer leuk maken!

 

Efficiënter werken

Wij geloven dat onze integraties bijdragen aan het succes van jouw organisatie

Nederland loopt voorop op het gebied van automatisering en digitalisering. Systemen als Exact en AFAS zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk.

Dat is natuurlijk niet zo gek, want de software en tools die tot onze beschikking staan, maken dat we steeds meer voor elkaar kunnen krijgen. Met onze integraties willen we organisaties helpen om nog efficiënter te werken door hun systemen met elkaar te verbinden.

Bekijk alle integraties

OnePortal Partner

Samen kom je verder

Wij hebben een heel duidelijk doel:

zo veel mogelijk organisaties helpen efficiënter te werken, zodat zij toekomen aan écht werk.

Dit kunnen wij niet alleen! Daarom werken wij met partners. Samen kunnen we namelijk nog meer organisaties helpen en kan jij meerwaarde leveren!

Word OnePortal Partner

Over OnePortal

Wij laten jou efficiënter werken

OnePortal is in 2021 gestart met het aanbieden van standaard en maatwerk koppelingen. Onze digitale consultants zagen hoe vaak bedrijven onnodig tijd en energie steken in het overnemen van gegevens in verschillende systemen. Onnodig omdat deze processen volledig geautomatiseerd kunnen worden door het koppelen van systemen.

Ons doel om zoveel mogelijk organisaties te helpen efficiënter te werken, begint bij onszelf. Daarom besteden wij veel aandacht aan het standaardiseren van onze integraties, zodat je jouw integraties snel in gebruik kunt nemen.