Wij zijn OnePortal, aangenaam!
Passie voor techniek, geïnspireerd door mensen.

Wij gaan elke dag voor de beste dashboards, rapportages en integraties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij worden enthousiast wanneer er datagedreven wordt gewerkt, betere beslissingen worden genomen en efficiënter wordt gewerkt met hulp van onze Power BI toolkit en integraties

Lees meer over onze expertise

Scroll

Datagedreven werken
wij geloven dat onze Power BI toolkit en integraties bijdragen aan het succes van jouw organisatie

Nederland loopt voorop op het gebied van automatisering en digitalisering. Systemen als Exact en AFAS zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk.

Dat is natuurlijk niet zo gek, want de software en tools die tot onze beschikking staan, maken dat we steeds meer voor elkaar kunnen krijgen. Met onze oplossingen willen we organisaties helpen om efficiënter te werken en snellere, betere en accuratere beslissingen te nemen.

One Portal Partner
Samen kom je verder

Wij hebben een heel duidelijk doel: managementinformatie effectiever en slimmer in zetten. Dit kunnen we niet alleen! Daarom werken we met partners. Samen kunnen we nog meer organisaties helpen en kan jij meerwaarde leveren!

Word OnePortal Partner

Over OnePortal
Wij laten jou efficiënter werken

OnePortal is in 2021 gestart met het aanbieden van standaard en maatwerk koppelingen. Onze consultants zagen hoe vaak bedrijven onnodig tijd en energie steken in het overnemen van gegevens in verschillende systemen. Onnodig omdat deze processen volledig geautomatiseerd kunnen worden door het koppelen van systemen.

Ons doel om zoveel mogelijk organisaties te helpen efficiënter te werken, begint bij onszelf. Daarom besteden wij veel aandacht aan het standaardiseren van onze integraties, zodat je jouw integraties snel in gebruik kunt nemen.