One Portal Partnermodel

Steeds meer organisaties maken gebruik van moderne systemen om hun werkzaamheden efficiënter in te richten. Deze systemen helpen bij het beheren van informatie, facturatie en klantencontact.

Toch besteden veel organisaties alsnog veel tijd aan onnodig werk, doordat deze systemen geen informatie en gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Deze moeten vaak handmatig in de verschillende systemen worden ingevoerd.

Ben jij voor jouw klant de partner die ze ondersteunt bij efficiënter werken en het inrichten van bedrijfsprocessen? Dan kunnen onze integraties jouw klanten helpen!

 

 

Zijn wij een match?

Integraties kunnen vrijwel elke organisatie helpen om efficiënter te werken. OnePortal werkt daarom onder andere samen met ICT-leveranciers en consultants.

Onze Partners hebben een eigen expertise en zijn vaak met organisaties in gesprek over het optimaliseren van processen. Zij hebben het vertrouwen van hun klant en zien de toegevoegde waarde van systemen. Door deze systemen te koppelen, wordt het bedrijfsproces verder geoptimaliseerd.

 

 

Benieuwd naar het One Portal Partnermodel?

Wij zijn bereikbaar op 085-07 12 235 of

stel je vraag middels onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!