One Portal
Partnermodel

Steeds meer organisaties maken gebruik van (diverse) moderne systemen om hun werkzaamheden efficiënter in te richten. Op basis van de informatie in deze systemen worden er vaak verschillende rapportage gepresenteerd, hierbij ontbreken multidisciplinaire inzichten. Daarnaast besteden veel organisatie veel tijd aan de handmatige invoer in de verschillende systemen, terwijl automatische uitwisseling mogelijk is.

Ben hij voor jouw klant de partner die ze ondersteunt bij datagedreven werken en het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen? Dan kunnen onze Power-BI Toolkit, met multidisciplinaire inzichten en onze integraties jouw klanten helpen!

Zijn wij
een match?

Multidisciplinaire dashboards en integratie kunnen vrijwel elke organisatie helpen om datagedreven en efficiënter te werken.

Onze Partners hebben een eigen expertise en zijn vaak met organisaties in gesprek over het optimaliseren van processen. Zij hebben het vertrouwen van hun klant en zien de toegevoegde waarde van systemen. Door deze systemen te koppelen, wordt het bedrijfsproces verder geoptimaliseerd.

Benieuwd naar het
One Portal Partnermodel?

Wij zijn bereikbaar op 085-07 12 235 of stel je vraag middels onderstaand formulier