Integraties

Hubspot – Autotask

Synchronisatie van accountgegevens

€ 99 per maand

excl. btw

Prijs koppeling, incl. maatwerk

Interesse?
Illustratie
Illustratie

Wissel eenvoudig accountgegevens uit

Wil je je marketing- en salesactiviteiten ondersteunen met Hubspot, dan is het handig om met dezelfde accountgegevens, van leads, prospects, klanten en leveranciers, te werken als in Autotask. Met deze koppeling synchroniseer je deze informatie eenvoudig.

De integratie Hubspot – Autotask

Hubspot is een geweldige tool voor het beheren van je online sales- en marketingactiviteiten. Hiervoor is het handig om de informatie over leads, prospects en klanten te hebben. En bij deze leads, prospects en klanten werk je in Hubspot contactmomenten en andere statussen bij.

De integratie wisselt deze informatie realtime uit tussen Autotask en Hubspot. Je werkt in Hubspot dus met de gegevens zoals deze in Autotask staan, en komt uit een activiteit naar voren dat verder contact met een lead of prospect nodig of wenselijk is, dan kun je deze informatie weer terugsturen naar Autotask waar je de verkoopkans verder op kunt pakken.

Zo behoud je altijd een totaaloverzicht van relevante informatie bij de accountgegevens, met welke tool je op dat moment ook werkt. Uiteraard bepaal je zelf welke informatie, en wanneer, wordt gesynchroniseerd.

Interesse in deze koppeling?

Vraag de koppeling aan middels onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

    OnePortal

    Waarom kiezen voor OnePortal?

    • Bij een update van jouw software, vernieuwen wij de integratie direct mee!
    • Wij maken integraties voor alle systemen.
    • Snelheid, binnen twee weken staat jouw integratie al.