Transformeer jouw kinderopvang
organisatie met data

Ontdek de kracht van OnePortal’s BI Toolkit en maak data-gedreven beslissingen die echt verschil maken.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Onze consultants staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of uitdagingen. Je kunt ons bereiken via:
E-mail: info@oneportal.com
Telefoon: 085-07 12 235

Scroll

Kinderopvang organisatie met data:
ben je er ook klaar voor?

Klaar om de kinderopvang te sturen met actuele data?
In de dynamische wereld van kinderdagverblijven sta jij, als leidinggevende of bestuurder, voortdurend voor de uitdaging om hoogwaardige opvang te leveren te midden van personeelskrapte, fluctuerende formatiekosten en onvoorziene verzuimgevallen.

Stel je voor dat je de Toolkit in handen hebt om grip op deze uitdagingen te krijgen. Met real-time inzicht in verzuimtrends, personeelsbezetting en formatiekosten, stelt OnePortal jou, als bestuurder, directeur of teamleider, in staat om strategisch te handelen.

Laat de uitdagingen van het niet hebben van actuele data geen belemmering voor je zijn. Ontdek hoe OnePortal jouw besluitvorming kan verbeteren, operationele efficiëntie kan verhogen en uiteindelijk de zorg voor de kinderen die je dient, kan verbeteren.

Krijg toegang tot jouw demo BI Toolkit

De ultieme BI Toolkit
voor Kinderopvangbeheer

Elk scherm van onze BI Toolkit is zorgvuldig ontworpen met jouw specifieke behoeften in gedachten. Van het monitoren van personeelsverzuim tot het optimaliseren van je formatiekosten; ons dashboard bied je een 360-graden kijk op de factoren die de grootste impact hebben op jouw kinderopvang organisatie.

De belangrijkste
voordelen uitgelicht

  1. Real-time inzichten: Verhoging van grip en meer controle op de staat van je kinderopvang organisatie met up-to-date gegevens.
  2. Strategische planning: Gebruik diepgaande analyses om personeel efficiënter in te zetten en kosten te besparen.
  3. Betere pedagogische kwaliteit: Maak geïnformeerde beslissingen die direct bijdragen aan de kwaliteit van de kinderopvang.

Transformeer je Kinderopvang
met de OnePortal BI Toolkit

Onze BI Toolkit is ontworpen om kinderopvangorganisaties op een “kinderlijk” eenvoudige manier te helpen hun bedrijfsvoering te verbeteren. We begrijpen dat de Power-BI omgeving van Microsoft complex kan overkomen voor veel medewerkers. Daarom hebben we onze toolkit zo ontwikkeld dat gebruikers alleen datgene zien wat noodzakelijk is, waardoor het dashboard toegankelijk, leesbaar en overzichtelijk blijft.

Door onze aanpak krijgen organisaties een verhoogde grip en meer controle over hun bedrijfsvoering. Onze toolkit biedt inzichten op strategisch, tactisch en operationeel niveau, waardoor van eenvoudige rapportages naar diepgaande trendanalyses kan worden overgegaan. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat alle belangrijke KPI’s in één helder dashboard gepresenteerd worden, waarbij data uit verschillende systemen wordt gecombineerd voor echt inzicht.

Daarnaast zorgt onze oplossing voor minder afhankelijkheden en een versnelling van het rapportageproces. Het is laagdrempelig en toekomstbestendig, waardoor organisaties minder intern afhankelijk worden. Met eenvoudige en veilige toegang tot dashboards en rapportages 24 uur per dag, 7 dagen per week, bieden we betrouwbare managementinformatie.

Bovendien gaan wij verder dan alleen het tonen van data; wij analyseren en verrijken de data. Met geavanceerde BI-technologie onthullen we patronen, trends en verbanden die essentieel zijn voor het nemen van gefundeerde beslissingen. Zo ondersteunt onze BI Toolkit kinderopvangorganisaties niet alleen in het heden, maar ook in de toekomst.

Ervaar ook de kracht
van de BI Toolkit

Ben je klaar jouw kinderopvang organisatie te optimaliseren? Vul onderstaande formulier in en zie zelf hoe onze BI Toolkit je operationele efficiëntie kan verhogen, kosten kan verlagen en de kwaliteit van de opvang die je biedt, kan verbeteren. Jouw toekomst in kinderopvang begint met de juiste data.

Krijg toegang tot jouw demo BI Toolkit